Re:member är ett av de kreditkortsbolag som har flera olika kreditkort som erbjuds. I grunden är det samma funktioner på dessa men självklart finns det även saker som skiljer dem åt. Här fokuserar vi på det som skiljer korten åt och därmed det som kan vara avgörande i val av kreditkort från just detta företag.

Re:member More

Precis som namnet avslöjar är det ”lite mer” här i fördelar än hos de andra korten. Bland annat är detta den enda kortet som har bonus på allt som handlas med kortet. Bonusen är då 1%. Utöver det ingår Reseförsäkringspaketet More vilket är mer än dubbelt så stort försäkringspaket mot grundpaketet. Fördelen ligger här i bonusen och den större reseförsäkringen.

Re:member Flex

Flex står för flexibilitet och det är vad som kännetecknar detta kreditkort. Någon årsavgift finns inte (bara detta kort är gratis) och räntan sätts individuellt. Räntan ligger på ca 9 till 25%. Därmed finns alltså möjlighet att få en kreditkortsränta under 10% vilket är mycket bra. För att få kompletterande reseförsäkringar behöver avgift betalas. Lite lustigt är att detta ”flexibla” kort enbart finns i Mastercard medan den som tar Re:memberkortet kan välja mellan Visa och Mastercard. Fördelen ligger här alltså i räntan och årsavgiften.

Re:memberkortet

Ett kort som inte sticker ut speciellt mycket på någon punkt. Man kan välja mellan MasterCard eller Visa samt vilka tre valfria försäkringar som ska ingå. Fördelen här är just val av korttyp.

Re:member Unicef

Re:member Unicef har ingen bonus. I alla fall inte som kortägaren får ta del av. Istället går 150kr till Unicef när kortet används för första gången. Utöver det går 2kr till Unicef på varje köp över 10kr. Pengar som alltså skänks av Re:member och något som inte påvekrar kortägaren ekonomiskt. På detta kort ingår även tre valfria försäkringar.