Den moderna marknaden för låneprodukter är fylld av möjligheter för den som har en någorlunda god kreditvärdighet. Utbudet av långivare och lån är nämligen stort, och alla har sina egna unika fördelar och nackdelar för olika konsumenter. Merax kontokredit låter dig låna från 3 000 kr till 30 000 kr utan att Upplysningscentralen (UC) behöver blandas in i samband med kreditupplysningen. Därmed är detta en aktör som tilltalar vissa specifika grupper av låntagare i samhället. Läs vidare så berättar vi vilka dessa är!

3 grupper av låntagare som tilltalas av Merax erbjudande

De lån som erbjuds av denna långivare tilltalar framför allt:

  • Personer som snabbt behöver få låna pengar. Först och främst är Merax kontokredit en utmärkt lösning för den som är i behov av omedelbar tillgång till pengar. Här utlovas du nämligen utbetalning av de lånade pengarna redan samma dag som din låneansökan beviljas. Därmed är detta ett utmärkt alternativ för konsumenter som behöver hantera oförutsedda utgifter, såsom bilreparationer, akuta tandläkarbesök eller andra oväntade kostnader. Den snabba processen från ansökan till utbetalning gör långivarens erbjudande väldigt attraktivt för dessa personer.
  • Konsumenter med lägre kreditvärdighet. Det sätt på vilket lånen är strukturerade har också öppnat upp för konsumenter med lite lägre kreditvärdighet. Till exempel kan personer med betalningsanmärkningar få möjlighet att bli beviljade ett lån, förutsatt att omständigheterna i övrigt är de rätta. Detta trots att dessa personer sällan skulle få ett positivt besked på sin låneansökan hos andra aktörer på marknaden. Dessutom använder sig långivaren av Bisnode vid kreditupplysningar istället för UC, vilket gör att din låneansökan inte påverkar din kreditvärdighet hos Upplysningscentralen (UC).
  • Personer med varierande inkomst. Den flexibilitet som kännetecknar Merax kontokrediter kan dessutom passa väldigt bra för personer med varierande inkomst. Det kan till exempel röra sig om frilansarbetare, personer som jobbar inom gigekonomin eller småföretagare. Dessa personer kan ibland ha ett föränderligt kassaflöde som svänger hit och dit från månad till månad. Därför kan de ha stor nytta av att ta ett sådant här lån och få en större kontroll över sitt kassaflöde.

Om du tillhör någon av dessa kundgrupper bör du titta närmare på deras erbjudande!