En sammanfattning av kunders eToro omdömen

Låt oss börja med att förklara vad etoro är för er som inte vet det. Etoro är en plattform där t.ex. investerare från Sverige, kan sitta och handla med de mest avancerade finansinstrument som finns. eToro erbjuder bland annat Social Trading innebär att investerare kan se och följa vad det bästa förvaltarna i den virtuella plattformen gör. Och njuta av liknande framgångar.

Så vad tycker kunderna om eToro?

På den populära omdömessajten trustpilot så ger svenska användare eToro 3 av 5 i betyg. Dock kan vi tydligt se ett mönster där de som gett låga betyg är färgade av att de har investerat sina pengar på ett allför riskfyllt sätt.

Om vi istället vänder oss till experterna så får vi en helt annan bild.

Den högst auktoritära sajten Cryptoholics använder sig av en expertpanel som grundligt går igenom handelsplattformarna och därför är deras bedömning av eToro mycket genomgående. Cryptoholics bedömer att eToro har det bästa systemet för Social Trading och är den mest säkra plattformen när det kommer till handel av cryptovalutor. Sajten ger eToro 5 av 5 möjliga i betyg.

Några eToro omdömen:

eToro omdömen från cryptoholics användare.

” Väldigt kul för mig som avancerad trader att kunna dela med mig av min kunskap till de som är noviser och inte har mycket erfarenhet av handel. ”

– Anders Samuelsson

” Bra saker: Etoro har låga avgifter för köp och sälj av kryptovalutor. Plattformen är designad för handel med kryptovalutor. Dåliga saker: Etoro har mycket data och information som det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad om allt. Saknar en del kryptovalutor jag vill handla. ”

– Niklas Hansson

” Tröttnar man på att handla med kryptovaluta, har man dessutom möjlighet att handla med andra finansiella instrument för att exempelvis diversifiera. ”

– Julia Nilsson

De 5 saker folk gillar mest med eToro

  1. Blixtsnabbt att sätta in pengar
  2. Realtidskurserpå Bitcoin och andra kryptovalutor
  3. Väldigt låga avgifter för handel i kryptovaluta
  4. Tillgång till alla de mest avancerade finansinstrumenten
  5. En enkel och intuitiv handelsplattform med Social Trading funktion

Några negativa aspekter på eToro?

  1. eToro är inte lika tydlig med hur deras plattform följer EU:s regler för handel med finansiella instrument.
  2. De har en lite otydlig API beskrivning
  3. Många nybörjare är lite rädda för Social Trading
  4. Vissa tycker att kostnaderna är lite för höga i och med att både handelsplattformen och den valfria plattformen faktureras separat.

Sammanfattningsvis

Användarna ÄLSKAR eToro eftersom att det är så många finansiella instrument att plocka fram och välja mellan. Dessutom tycker de att företaget strävar efter att vara mer än bara en plattform för handel utan även att vara ett självständigt stöd för samtliga investerare.

Etoro har blivit en väldig hit i Sverige och därför är det inte så konstigt att de nu har mer än 200 000 användare i vårt land.

Sammanfattningsvis så är eToro det perfekta stället för dig som vill handla med finansiella instrument. Det kan vara exempelvis aktier, råvaror, valutor eller kryptovalutor. I stort sett allt du vill handla med finns tillgängligt.